I hörnen på Østerport 2 överlappar glasen i varandra liknande knutarna på ett timmrat hus

Din partner för kundanpassade bygglösningar i Skandinavien

Lindner Scandinavia är en ledande leverantör av komplexa klimatskal och byggnadslösningar i Skandinavien.

Vi har vårt huvudkontor i Göteborg samt ett regionkontor i Stockholm för att betjäna marknaderna i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av tjänster som täcker allt från innovativ design till effektiv produktion och installation, vilket möjliggör skapandet av unika arkitektoniska konstruktioner som är trogna sin ursprungliga vision.

 1. senaste

  Lindner Scandinavia levererar träfasader till Dymak's nya huvudkontor

  2023-11-21Lindner Scandinavia har fått i uppdrag av Cj Group att leverera träfasaderna till Dymak's nya huvudkontor som är under uppbyggnad utanför Odense, Danmark

  Fasaden utförs i LS3000 Timber - Stick med skräddarsydda kopparanodiserade sträckmetalls-solavskärmningar samt täcklock i aluminium.

  Illustrationer gjorda av BIG

  Läs mer
 2. Uppdaterad klassning för konstruktionssäkerhet

  2023-11-17Central godkänning Norge har nu uppdaterat vår ansvarsklass inom konstruktionssäkerhet till högsta möjliga: klass 3

  Övriga klasser är enligt tidigare:
  ● Projektering Byggnadsfysik, klass 2
  ● Utförare Montering av bärande metall- eller betongkonstruktioner, klass 3
  ● Utförare Montering av glaskonstruktioner och fasadbeklädnad, klass 3

  Läs mer hos Sentralt Godkjent

 3. Hej Chalmerist!

  2023-11-16Idag har vi ett gäng på plats på VARM-mässan.

  Vill du veta mer om glasfasader, höra mer om projektet World of Volvo eller är du nyfiken på vår utmanande roll i fasadbranschens hållbarhetsarbete mot minskade utsläpp?

  Besök vår monter och träffa våra härliga medarbetare som gärna berättar mer! Du hittar oss i "SB-multisal" - monter 40Produkter och tjänster

Hos Lindner Scandinavia är skräddarsydd design och konstruktion som ligger nära den moderna arkitekturens ideal en betydande del av vårt dagliga arbete.
Vårt tillvägagångssätt innebär ett nära samarbete med kunder och arkitekter för att skapa ett långsiktigt värde. Vår passion för att leverera i gemensamma projekt lyser igenom i vår stora ingenjörskompetens, vår djupa förståelse för material och produktion samt stora uppmärksamhet på detaljer.
Vi är specialiserade på att leverera allt från imponerande klimatskal och fläckfria beklädnader till den noggranna designen i våra renrum.

Låt oss veta vad du behöver så hjälper vi dig.
Kontakta oss!
Glasbranchföreningens logo Glasmästarbranchens lärlingsnämnd logo UC logo AAA by dun & bradstreet Sentralt Godkjent logo Start BANK logo